Om OutletByg

Byggebranchen har ofte store mængder af overskudsmateriale liggende, dels på lager, dels på byggepladser. Materialerne kommer fra f.eks. nedrivning og fejlbestillinger.

Såfremt overskudsmaterialet fra byggebranchen ikke bliver videresolgt, kan det alene anses som en omkostning for byggebranchen. Tilmed har afskaffelsen af sådanne materialer miljømæssige omkostninger.

Vi har derfor udviklet en online slagsplatform, der kan omsætte disse omkostninger til ressourcer.

Via salgsplatformen udbyder byggebranchen overskudsmaterialerne til salg for private forbrugere samt små- og mellemstore virksomheder. Herved bliver det muligt, at opkøbe professionelle overskudsmaterialer fra byggebranchen direkte fra byggepladserne til ”outlet” priser. Det sætter gang i forbruget af allerede producerede materialer, hvilket er skånsomt for miljøet og så giver det store besparelser for kunderne og byggebranchen.

OutletByg er derfor et omkostningsbesparende og miljørigtigt valg, når der skal bygges!

BAGGRUND
I OutletByg er vi tre partnere,  Morten Petersen, Hans Dyrby og Thomas Okking. Tilsammen har vi en solid erfaring fra byggebranchen og onlinesalg.

Morten Petersen har 15 års erfaring med projektledelse i byggebranchen og byggevirksomhed hos en række entreprenørvirksomheder. Han udfordres dagligt i forhold til at skulle minimere mængden af overskudsmaterialer i byggebranchen. Opgaven er ikke let, idet der ikke på nuværende tidspunkt er salgskanaler til videresalg.

Hans Dyrby har syv års erfaring med egen byggevirksomhed, der opfører industrihaller i Skandinavien. Han har igennem flere år været vidne til et stort ressourcespild i byggebranchen og ønsker derfor at lette muligheden for, at disse overskudsmaterialer når ud til forbrugere og mindre virksomheder.

Thomas Okking har 14 års erfaring med eget IT-firma og marketingbureau. De sidste fire år har han arbejdet med, at opbygge online salgsplatforme der skaber mest mulig værdi for køber og sælger. Han ser et stort potentiale i at udvikle en salgsplatform, hvor kunder kan handle billige byggematerialer fra byggepladser. En løsning der nedsætter ressourcespildet i byggebranchen.