Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

OutletByg ApS
CVR-nr. 38776630
Ravnsøvej  7
8240 Risskov

Mail adresse: info@outletbyg.dk
Telefonnummer: 71 99 23 93


Salg af varer på OutletByg.dk - solgt eller gratis
Som virksomhed kan I nemt og gratis oprette jeres varer til salg på outletbyg.dk. Vi håndterer al kommunikation med slutkunden, og jeres kontaktoplysninger bliver først givet til slutkunden når varen er købt, således i kan aftale udlevering af varen. Bliver varen solgt opkræver vi 20% af varens salgspris excl. moms i salær. Vi fakturerer slutkunden og sender jer hver måned en opgørelse over jeres salg på outletbyg.dk. I kan så fakturere OutletByg.dk 80% af jeres salg excl. moms.


Betaling
OUTLETBYG modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard og MobilePay. Betaling vil blive trukket på din konto, allerede når varen bestilles, da varen allerede her er klar til afhentning. Når betalingen er sket vil køber modtage en kvittering som skal fremvises ved afhentning af varen på byggepladsen. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Vi tager ikke kortgebyrer.

OUTLETBYG krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen via betalingsgateway fra QuickPay.


Afhentning
Varer bestilt hos OUTLETBYG afhentes direkte hos den lokale byggeplads eller materialelager, og kunden aftaler selv afhentningstidspunkt. På ordrebekræftelsen finder kunden kontaktoplysninger på den person der har ansvar for udlevering af de bestilte materialer.

OUTLETBYG kan ikke drages til ansvar for forsinkelser eller aflysninger hos udlevereren. I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne udleveringer, kontakt da OUTLETBYG indenfor 14 dage og vi refunderer hele beløbet. Alternativt hjælper OUTLETBYG også gerne med at skabe kontakt til den enkelte byggeplads eller materialelager.


Reklamationsret
OUTLETBYG yder 2 års reklamationsret i henhold til købelovens mangelsregler, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles OUTLETBYG indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder OUTLETBYG returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Da flere af vores varer er brugte eller ”demo/udstillings-modeller” vil ikke kunne reklamere over fejl som om varen var ny.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

OUTLETBYG
RAVNSØVEJ 7
8240 RISSKOV

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte afhentning af varen. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger varerne – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.


Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afhentning, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og OUTLETBYG har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.


Fortrydelsesret
Der er for forbrugere 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de afhentes. Omkostninger til returnering skal du selv afholde, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter afhentning og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@outletbyg.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.


Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Varens stand, når du leverer den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Fortryder du inden du har afhentet varen, bliver pengene refunderet samme hverdag.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen returneres til:
Samme adresse hvor varerne blev afhentet.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 


Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos OutletByg ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Den dataansvarlige på outletbyg.dk er direktør, Thomas Okking 

Som registreret hos OutletByg ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@outletbyg.dk


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk  

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.07.2017

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

OutletByg.dk

Ravnsøvej 7

8240 Risskov

E-mail: info@outletbyg.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)